Ik word graag je Business Coach!

Wil je graag meer verdienen met je expertise? Klinkt dit bekend..?

 • Je bent een dienstverlenende ondernemer, een coach of consultant, maar je verdient nog niet wat je zou willen verdienen.
 • Je hebt een expertise in een harde of zachte sector waarmee je bedrijven of individuen echt kan helpen met fantastische resultaten op persoonlijk of professioneel vlak.
 • Je begrijpt niet hoe exact andere dienstverleners, experten, consultants en coaches een zeer goed inkomen genereren zonder overwerkt te geraken

En je wil…

 • Meer en consistent ideale cliënten aantrekken.
 • Binnen 6 tot 12 maanden wil je een hoger en consistent inkomen Je wil voelen dat je jouw financiën volledig de baas bent. Je hebt gemoedsrust, dat je alles ruimschoots en op tijd kan betalen. Je kan sparen, reizen en je naasten helpen.
 • Je wil snel vooruitgang boeken zonder verder tijdsverlies met informatieprogramma’s zonder persoonlijke feedback, waar je toch niet mee vooruit komt.
 • Je ben vastberaden om NU actie te ondernemen in je zaak zodat je inkomen snel groeit naar minimum 75.000€ (beginfase) en daarna snel naar 100.000€ of meer per jaar.
 • Maar je wil vooral ook meer tijd voor jezelf en een gebalanceerde werk/leven verhouding zodat je je niet altijd overwerkt en overweldigd voelt.

Je worstelt misschien nog met…

 • Je durft misschien nog niet aan te rekenen wat je zou moeten aanrekenen. Misschien ben je zelfs nog onzeker over wat je zou kunnen aanrekenen in jouw situatie?
 • Je bent overweldigd door complexe marketing- en sociale mediastrategieën. Je hebt nog geen exacte, eenvoudige maar effectieve methode gevonden om consistent ideale cliënten aan te trekken. Een methode die tegelijk ook op je lijf geschreven is.
 • Je hebt misschien al gesprekken met potentiële cliënten, maar je zou willen dat ze wat sneller en vaker ‘JA’ zeggen voor je diensten.

Wat bekom je met mijn diensten?

Je bekomt Specifieke Resultaten (als je actie onderneemt en je laat je coachen) om meer te verdienen met je expertise:

 • Duidelijkheid over Jouw Unieke Expertise (je hebt meer expertise dan je denkt…)
 • Klaarheid over wie jouw ideale cliënten zijn (Niche)
 • Het perfecte en onweerstaanbare antwoord op de vraag: “Wat doe je?”
 • Een eenvoudig uit te voeren maar zeer succesvol Verdienmodel, aangepast aan jouw zakelijke en persoonlijke situatie op dit ogenblik.
 • Creatie van je eigen hoogwaardig programma(s) zodat je meer kan verdienen zonder de gebruikelijke stress of overwerking.
 • Een effectief maar eenvoudig uit te voeren Marketingstrategie dat past bij jouw persoonlijkheid en jouw zaak, zodat je Jouw Ideale Cliënten Aantrekt.
 • Woord-voor-woord Script voor jouw gestructureerde conversaties die ervoor zorgen dat Potentiële Cliënten ‘JA’ zeggen tegen jouw diensten.

Hoe kan je met me werken?

1. Intensieve 1-on-1 Coaching voor supersnel resultaat gefocust op specifieke onderwerpen zoals:

 • Definieer Jouw Expertise & Persoonlijk Merk
 • Kies Jouw Niche Verstandig en Ken Je Doelgroep
 • Creëer een boeiend antwoord op de vraag: “Wat Doe Je?”
 • Creëer Jouw Business Model en Structureer Je Aanbod Op De Juiste Manier.
 • Ontwerp Je Eigen Signatuur Systeem (stappensysteem voor specifiek resultaat bij jouw cliënten)
 • Verpak, Prijs en Verkoop Jouw Expertise met een Hoogwaardig Programma
 • De Juiste Tarieven Hanteren Voor Jouw Diensten, die Je Cliënten Ook Willen Betalen.
 • Creëer Je Eigen VIP dag (private intensieve dag waar je cliënten snel resultaat hebben)

Ik volgde onlangs een 1-op-1 VIP intensieve coaching dag van Isabelle Verhelst. Deze verzorgde en comfortabele reflectie-dag beantwoordde zeker aan mijn verwachtingen.

Isabelle verstaat de kunst om op een open en rustige manier een aantal belangrijke vragen en diverse uitdagingen in je business  te behandelen.

Deze dialoog zorgt  ervoor dat je anders nadenkt over je aanpak, je toegevoegde waarde, je doelgroep, je omzet en winstmarge, etc. Haar opmerkingen en inzichten nodigen je uit om  je comfortzone te verlaten en dieper, kritischer  na te denken over nieuwe wegen. Ze geeft ook verfrissende ideeën aan die je echt vooruit helpen.

Vanuit haar coachende rol weet zijn zogenaamde evidenties te doorprikken en uitdrukkingen “dat is toch evident” uit je woordenboek te schrappen.

Wie nood heeft aan een renderende en inspirerende dag met een aangename business coach, kan ik je deze VIP-dag zeker aanraden.

Jo De Bruyn

Zaakvoerder In Concreto

2. “Verdien Meer Met Jouw Expertise In 30 Werkuren Of Minder Per Week.”

(Mijn 1-op-1 Coaching & Training  Programma; 6 maanden duurtijd) 

Ik help je persoonlijk met het creëren van je eigen succesvol Business Model EN coach je stap voor stap, zodat je meer ideale cliënten snel start aan te trekken en een veel beter inkomen kan beginnen genereren.

Leer en implementeer Stap-Voor-Stap hoe je meer kan verdienen in 30 werkuren of minder per week volgens het voor jou meest geschikte en winstgevende Business Model en een marketingstrategie dat past voor jouw zaak en jouw persoonlijkheid.

Dit programma heeft 5 stappen:

 1. Definieer en Positioneer Jouw Expertise en Persoonlijk Merk
 2. Ontwerp Jouw Winstgevende Business Model
 3. Haal het beste uit je Expertise en creëer je Eigen Hoogwaardig programma
 4. Trek Ideale Cliënten Aan Met Eenvoudige Marketing Strategieën Die Werken
 5. Verkoop Zonder ‘Verkoperig’ Te Worden Met Effectieve Conversaties

Aangezien het een privaat 1-op-1 training- en coaching programma betreft, kan je op elk ogenblik tijdens het jaar voor dit programma aanmelden. Dit programma loopt over een periode van 6 maanden.

Meld Je HIER aan voor Jouw GRATIS 30 Minuten Inkomensdoorbraak Strategiesessie.

Isabelle is een echte professional, heel deskundig en vaardig. In communicatie is ze heel helder en zorgvuldig. Als mens is ze bijzonder, inlevend en ruimhartig.

Haar uniek stap-voor-stap programma ‘Verdien Meer Met Je Expertise’ heeft nu al structuur in mijn gedachten gebracht, klaarheid in mijn onderneming en ervoor gezorgd dat ik mij als een echte professional profileer met de juiste ‘branding’ die echt bij me past.  Op een vrij eenvoudige manier heb ik een heleboel marketingteksten en woorden bijeen gesprokkeld; allemaal doeltreffend; bouwstenen voor mijn verdere uitbouw.

Ik heb nu een sterke fundering voor mijn zaak kunnen opbouwen waar ik echt mee vooruit kan. Door Isabelle en haar programma, ben ik in staat geweest om een duidelijk inzicht in mijn expertise te krijgen, het goed te verwoorden, mijn eigen stappensysteem te ontwikkelen en mijn eigen High-End programma te creëren. Ik zou nooit zo snel zo’n professioneel resultaat behaald hebben zonder Isabelle haar training en coaching. Door deze duidelijke profilering trek ik meer ideale klanten en opportuniteiten aan. Ik voel me echt gesterkt als ondernemer.

Als je zou overwegen om met Isabelle te werken als je ondernemerscoach, dan zou ik haar en haar programma absoluut aanbevelen. Haar training en coaching brengt je inzicht, rust en vooral zelfvertrouwen.

Haar coaching gesprekken helpen je de nodige blokkades te doorbreken. Het is niet altijd even gemakkelijk maar door het stap voor stap te doen is het goed te doen.

De VIP dag met Isabelle was zeer intens. Er komt veel op je af maar door de structuur is het heel goed behapbaar en efficiënt. Ik vond het ongelofelijk hoeveel we op die dag hebben bereikt.

De 1-op-1 coaching is heel erg goed voor mij. Ik vond het erg leuk en leerzaam.

Ik ben heel erg blij dat ik Isabelle ontmoet heb en dat ik gekozen heb om deel te nemen aan haar 6 maanden programma. Het heeft me al veel bijgebracht en ik kijk uit naar het vervolg en om met mijn eigen programma van start te gaan.

Petra Goethals

Zaakvoerster BAS (Businessandsupport)

Dit is geschikt voor jou..

 • Als je denkt ‘Ja, Isabelle, ik wil graag meer verdienen met mijn expertise! Dit lijkt exact op de hulp dat ik wens en nodig heb. Ik zou graag wat meer hierover vernemen in een gesprek met jou..
 • Indien je vastbesloten bent om in jezelf te investeren door je te laten bijstaan door een professionele marketing- & business coach, zodat je snel kan groeien met je zaak en een zeer goed inkomen kan genereren met jouw expertise op een manier die bij jou past.
 • Indien je vastbesloten bent om NU actie te ondernemen en je door niets meer te laten tegenhouden..
 • Indien je een doener bent en niet iemand die steeds uitvluchten zoekt of er nooit aan begint..
 • Indien je kan beslissen om zolang het programma loopt, je echt te focussen en voorlopig geen nieuwe informatieprogramma’s meer te kopen, die toch niet echt helpen zonder persoonlijke coaching.
 • Indien je iemand bent die gecoacht kan worden en die leergierig is (ongeacht hoe ervaren je bent of hoeveel expertise je ook hebt).

Dan zou ik je graag mijn GRATIS 30 Minuten Inkomensdoorbraak Strategiesessie aanbieden, waar we samen bespreken waar je nu staat, waar je echt naartoe wilt, wat er mogelijk is voor jou en welke eerste stap of stappen jij best kan ondernemen om die doelstellingen te bereiken.

We kunnen dan ook bespreken of het voor jou interessant is om met mij verder samen te werken. Ik werk enkel met mensen waarvan ik overtuigd ben dat ik ze echt kan helpen hun inkomen en levensstijl te verbeteren.

Meld Je HIER aan voor Jouw GRATIS 30 Minuten Inkomensdoorbraak Strategiesessie.