skip to Main Content

“De ondernemer coaching van Isabelle, is de beste die ik ooit ervaren heb in mijn 15 jaar lange carrière bij de bank waar ik vele consultants en coaches heb gekend.

Isabelle is een echte professional, heel deskundig en vaardig. Als mens is ze bijzonder, inlevend en ruimhartig.

Haar uniek stap-voor-stap programma ‘Verdien Meer Met Je Expertise’ heeft nu al structuur in mijn gedachten gebracht, klaarheid in mijn onderneming en ervoor gezorgd dat ik mij als een echte professional profileer met de juiste ‘branding’ die echt bij me past.

Ik heb nu een sterke fundering voor mijn zaak kunnen opbouwen waar ik echt mee vooruit kan. Door Isabelle en haar programma, ben ik in staat geweest om een duidelijk inzicht in mijn expertise te krijgen, het goed te verwoorden, mijn eigen stappensysteem te ontwikkelen en mijn eigen High-End programma te creëren. Ik zou nooit zo snel zo’n professioneel resultaat behaald hebben zonder Isabelle haar training en coaching.

Door deze duidelijke profilering trek ik nu al ideale klanten en opportuniteiten aan. Ik voel me echt gesterkt als ondernemer.

Als je zou overwegen om met Isabelle te werken als je ondernemerscoach, dan zou ik haar en haar programma absoluut aanbevelen. Haar training en coaching brengt je inzicht, rust en vooral zelfvertrouwen. Haar coaching gesprekken helpen je de nodige blokkades te doorbreken. Het is niet altijd even gemakkelijk maar door het stap voor stap te doen is het goed te doen.

De intensieve coaching dag met Isabelle, als onderdeel van het programma, was zeer intens. Er komt veel op je af maar door de structuur is het heel goed behapbaar en efficiënt. Ik vond het ongelofelijk hoeveel we op die dag hebben bereikt.

De 1-op-1 coaching is heel erg goed voor mij. Ik vond het erg leuk en leerzaam.

Ik ben heel erg blij dat ik Isabelle ontmoet heb en dat ik gekozen heb om deel te nemen aan haar 6 maanden programma. Het heeft me al veel bijgebracht en ik kijk uit naar het vervolg en om met mijn eigen programma van start te gaan.”

Back To Top