skip to Main Content

“Mijn schijnbaar toevallige ontmoeting met Isabelle leidde al snel tot ogen openende coaching en brainstorming. Isabelle heeft de gave om razendsnel de unieke troeven van een persoon of project in te schatten.

Ze neemt in een mum van tijd een helikopterview en komt met verrassende, creatieve idee├źn om die troeven (nog) succesvoller in te zetten, op een manier die iedereen ten goede komt.

Isabelle heeft een unieke en humane kijk op marketing en zakendoen, waarin authenticiteit en win-win-oplossingen voor klant en ondernemer centraal staan. Samen met de ondernemer bouwt ze niet alleen aan een concept; ze zet tevens diens werk-levensbalans centraal.

Ze helpt ondernemers hun project op grondvesten te bouwen die een maximale leefbaarheid beloven, er daarmee voor zorgend dat het succes en de unieke toegevoegde waarde van het project zich maximaal kunnen ontplooien.

Kortom, Isabelle is een commercieel natuurtalent en een menslievende visionair, die ondernemers op korte tijd helpt vernieuwende doorbraakmogelijkheden te identificeren.

Natalie De Beul”

Back To Top