Inkomensdoorbraak Strategiesessie

Vraag NU je GRATIS Inkomensdoorbraak Strategiesessie aan (waarde 297€)

Bedankt voor je oprechte interesse om met mij te werken! Ik zou graag samen met jou ontdekken hoe ik jou kan helpen en inspireren met je zakelijk succes en visie.

Deze sessie is op JOU en JOUW ZAAK gefocust en zou jouw zakelijke pad sterk kunnen verbeteren én versnellen.

Dit is een 30-minuten durende GRATIS Strategiesessie via Skype, Zoom of Telefoon (waarde 297€)

De mensen die het meeste halen uit deze sessies zijn ambitieuze consultants, coaches, en dienstverlenende ondernemers die hun inkomen en hun bedrijf willen zien groeien, met authenticiteit en voldoening.

Zij hebben ervaring en expertise, en willen daar meer mee verdienen zonder zich in een burn-out te hoeven werken.

Ze beseffen ook dat ze door te investeren in zichzelf en hun onderneming, sneller en doelgerichter vooruit zullen gaan.

Als dit jou beschrijft, dan nodig ik je uit om onderaan een dag en tijd te kiezen voor deze strategiesessie en daarna enkele korte vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Tijdens Deze Sessie Werken We Samen Aan :

Als we beiden op het einde van onze tijd (na 30 minuten) vinden dat we goed matchen, dan bekijken we welke opties er zijn om verder met mij samen te werken mocht je dat wensen.

OPGELET : Er zijn maar een beperkt aantal sessies ter beschikking dus zou ik je willen vragen om enkel een afspraak te maken als je de intentie hebt om tijd, energie en geld te investeren (ongeacht met welke mentor) in het ernstig werken aan de groei van je inkomen en bedrijf

Vergeet niet de datum en het uur in je agenda te noteren!

Praktisch

Gelieve indien mogelijk de gekozen datum/uur niet te wijzigen aub.

Indien er toch iets tussen zou komen, gelieve dan 24h (liefst 48h) op voorhand te verwittigen via 052 200 986 (tss. 9-12h en 15h-18h) of via isabelle@expertprofitability.be. Je kan het ook tot 48h ervoor zelf verzetten via de herinnerings-emails.

Op het gekozen tijdstip zit je ergens rustig met papier en pen om te noteren (ongestoord voor 30 tot max. 45 minuten). Kort na je boeking bezorg ik je een Zoom-link. Indien je liever hebt dat ik je bel of skype, laat dit dan even per email weten aub.

Ik bedank je alvast om ook mij en mijn tijd te respecteren en klaar te zitten op het geboekte uur.

GELIEVE HIERONDER EEN TIJDSTIP TE KIEZEN VOOR DE GRATIS STRATEGIESESSIE: