skip to Main Content

"De ondernemer coaching van Isabelle, is de beste die ik ooit ervaren heb in mijn 15 jaar lange carrière bij de bank waar ik vele consultants en coaches heb gekend.

Isabelle is een echte professional, heel deskundig en vaardig. Als mens is ze bijzonder, inlevend en ruimhartig.

Haar uniek stap-voor-stap programma ‘Verdien Meer Met Je Expertise’ heeft nu al structuur in mijn gedachten gebracht, klaarheid in mijn onderneming en ervoor gezorgd dat ik mij als een echte professional profileer met de juiste ‘branding’ die echt bij me past.

Ik heb nu een sterke fundering voor mijn zaak kunnen opbouwen waar ik echt mee vooruit kan. Door Isabelle en haar programma, ben ik in staat geweest om een duidelijk inzicht in mijn expertise te krijgen, het goed te verwoorden, mijn eigen stappensysteem te ontwikkelen en mijn eigen High-End programma te creëren. Ik zou nooit zo snel zo’n professioneel resultaat behaald hebben zonder Isabelle haar training en coaching.

Door deze duidelijke profilering trek ik nu al ideale klanten en opportuniteiten aan. Ik voel me echt gesterkt als ondernemer.

Als je zou overwegen om met Isabelle te werken als je ondernemerscoach, dan zou ik haar en haar programma absoluut aanbevelen. Haar training en coaching brengt je inzicht, rust en vooral zelfvertrouwen. Haar coaching gesprekken helpen je de nodige blokkades te doorbreken. Het is niet altijd even gemakkelijk maar door het stap voor stap te doen is het goed te doen.

De intensieve coaching dag met Isabelle, als onderdeel van het programma, was zeer intens. Er komt veel op je af maar door de structuur is het heel goed behapbaar en efficiënt. Ik vond het ongelofelijk hoeveel we op die dag hebben bereikt.

De 1-op-1 coaching is heel erg goed voor mij. Ik vond het erg leuk en leerzaam.

Ik ben heel erg blij dat ik Isabelle ontmoet heb en dat ik gekozen heb om deel te nemen aan haar 6 maanden programma. Het heeft me al veel bijgebracht en ik kijk uit naar het vervolg en om met mijn eigen programma van start te gaan."

"Ik vind de aanpak van Isabelle heel professioneel, met veel aandacht voor duidelijke afspraken en directe communicatie. Dank zij het advies en de coaching van Isabelle, die mijn persoonlijkheid snel doorhad, reflecteert mijn communicatie echt wie ik ben en waar ik voor sta.”

“Isabelle verraste ons met een zeer overzichtelijke traject-aanpak, met focus op het interactieve en tegelijk vernieuwende karakter.
Dit getuigt niet alleen van een groot professionalisme, maar ook van inleving en creativiteit."

“Werken met Isabelle is altijd een aangename tijd. Omdat Isabelle goed luistert en nadien uit haar ervaring en kennis sterke voorstellen uitwerkt die je inderdaad vooruit helpen. Snel, accuraat en met focus op rendement.”

“Aangenaam verrast door de snelle en vriendelijke service van Isabelle!
Ben echt tevreden van het eindresultaat en de goede samenwerking!
Bedankt!!”

“Isabelle is een hands-on, no-nonsense en zeer flexibel klankbord en business coach voor zelfstandigen en KMO’s. Ze hielp ook met de online en offline communicatie. Ze kan je helpen zowel met het opstarten als met de optimalisatie van je marketing communicatie.”

“Isabelle brengt vanuit haar ervaring nieuwe ideeën aan die je als klant helpen om snelle beslissingen te nemen waar je achteraf geen spijt van hebt. Verder bewonder ik haar beschikbaarheid en reactiviteit bij de opvolging van projecten.”

De coachgesprekken met Isabelle over mijn bedrijf zijn altijd inspirerend. Isabelle’s enthousiasme en realisme geven een nieuwe frisse blik op zaken waar ik nog wel eens in kringetjes blijf lopen. Door haar royale en brede kennis en ervaring kan zij je snel een zet in de goede richting geven. Van harte aanbevolen.

Ontvang Jouw Gratis PDF en Excel Calculator

Geef Mijn Gratis Calculator
close-link

Get Your Free PDF +
Excel Calculator

Get It Now
close-link
Back To Top