Blije Klanten

 •  “Isabelle brengt vanuit haar ervaring nieuwe ideeën aan die je als klant helpen om snelle beslissingen te nemen waar je achteraf geen spijt van hebt. Verder bewonder ik haar beschikbaarheid en reactiviteit bij de opvolging van projecten.”

  Frank Vyncke

  Tax Consultant – Accountant

  Frank Vyncke
 • “Werken met Isabelle is altijd een aangename tijd. Omdat Isabelle goed luistert en nadien uit haar ervaring en kennis sterke voorstellen uitwerkt die je inderdaad vooruit helpen. Snel, accuraat en met focus op rendement.”

  Jo De Bruyn

  Directeur Direct Marketing Instituut (België)

  Jo De Bruyn
 • “Aangenaam verrast door de snelle en vriendelijke service van Isabelle!
  Ben echt tevreden van het eindresultaat en de goede samenwerking!
  Bedankt!!”

  Peggy Buyl

  Business Owner Ella Versa

  Beauty & Nail Salon

  Peggy Buyl
 • testimonial erik van vooren
  Erik Van Vooren
 • De coachgesprekken met Isabelle over mijn bedrijf zijn altijd inspirerend. Isabelle’s enthousiasme en realisme geven een nieuwe frisse blik op zaken waar ik nog wel eens in kringetjes blijf lopen. Door haar royale en brede kennis en ervaring kan zij je snel een zet in de goede richting geven. Van harte aanbevolen.

  Marja Boxhoorn (NL)

  Autismecoach.nl

  Marja Boxhoorn
 • “Ik vind de aanpak van Isabelle heel professioneel, met veel aandacht voor duidelijke afspraken en directe communicatie. Dank zij het advies en de coaching van Isabelle, die mijn persoonlijkheid snel doorhad, reflecteert mijn communicatie echt wie ik ben en waar ik voor sta.”

  Hilde De Baere

  Life Coach & EFT-practitioner

  Hilde De Baere
 • “Isabelle verraste ons met een zeer overzichtelijke traject-aanpak, met focus op het interactieve en tegelijk vernieuwende karakter.
  Dit getuigt niet alleen van een groot professionalisme, maar ook van inleving en creativiteit.”

  Freddy Vander Mijnsbrugge
  Executive Coach

  Freddy Van der Mynsbrugge
 • Mijn schijnbaar toevallige ontmoeting met Isabelle leidde al snel tot een ogenopenende coaching en brainstormingsessie. Isabelle heeft de gave om razendsnel de unieke troeven van een persoon of project in te schatten. Ze neemt in een mum van tijd een helikopterview en komt met verrassende, creatieve ideeën om die troeven (nog) succesvoller in te zetten, op een manier die iedereen ten goede komt. Isabelle heeft een unieke en humane kijk op marketing en zakendoen, waarin authenticiteit en win-win-oplossingen voor klant en ondernemer centraal staan. Samen met de ondernemer bouwt ze niet alleen aan een concept; ze zet tevens diens werk-levensbalans centraal. Ze helpt ondernemers hun project op grondvesten te bouwen die een maximale leefbaarheid beloven, er daarmee voor zorgend dat het succes en de unieke toegevoegde waarde van het project zich maximaal kunnen ontplooien.

  Kortom, Isabelle is een commercieel natuurtalent en een menslievende visionair, die ondernemers op korte tijd helpt vernieuwende doorbraakmogelijkheden te identificeren.  

  Natalie, zaakvoerder van WordBOX, language & communication solutions

  Natalie De Beul
 • Isabelle, je bent een echte professional, heel deskundig en vaardig, in de communicatie ben heel helder en zorgvuldig. Je hebt een heel mooie stem om naar te luisteren. Je straalt absoluut vertrouwen uit en ik had onmiddellijk de klik met je, zoiets van “ ja dat heb ik nodig om professionele verder te kunnen”. Je helpt echt me echt verder zonder te forceren. Je voelt perfect aan waar je sneller mag gaan en waar je even pas op de plaats moet nemen.Als mens ben je bijzonder, inlevend en ruimhartig, je respecteert de mens als mens en weet perfect het menselijke en het zakelijke in evenwicht te houden zonder afbreuk te doen van het een of het ander. Je bent een TOPVROUW!

  De branding was voor mij heel belangrijk, dat was denk ik het belangrijkste inzicht om mijn eigen basis te leggen. Het stap voor stap programma heeft structuur in mijn gedachten gebracht, ik heb ingezien dat ik werkelijk een expert ben maar dat het belangrijk is een goed programma in elkaar te zetten om me echt als professional te kunnen profileren. Iedere stap geeft inzicht, door stap voor stap te werken krijg je het gevoel dat je de controle echt kan behouden en het niet te snel of te traag gaat, het is mijn tempo en daar ben ik heel dankbaar voor. Het geeft me bevestigd in mijn zijn, in mijn kunnen en ervaring. Ik durf nu mijn meer zakelijk te profileren. Op een vrij eenvoudige manier heb ik een heleboel marketingteksten en woorden bijeengesprokkeld, allemaal doeltreffend, bouwstenen voor mijn verdere uitbouw.

  Als iemand het zou overwegen om het programma te volgen dan zou ik het absoluut aanbevelen, het geeft inzicht, rust en vooral zelfvertrouwen. Wat wel belangrijk is dat je er voldoende tijd moet kunnen aanbesteden wat bij mij niet altijd even evident was aangezien mijn agenda boordevol staat. Ik heb nu bewust gekozen om de komende maanden me minstens als een parttime job te concentreren op mijn eigen programma want ik wil ook een degelijk programma en werk afleveren. Dus als iemand overweegt dit programma te volgen moet de persoon bereid zijn er tijd aan te besteden en ook bereid zichzelf een spiegel voor te behouden, wat niet altijd even evident is. 

  De coachingsgesprekken helpen je de nodige blokkades te doorbreken. Het is niet altijd even gemakkelijk maar door het stap voor stap te doen is het goed te doen.

  De VIP dag is intens, er komt heel veel op je af maar door de structuur is het heel goed behapbaar en efficiënt. Ik vond het ongelofelijk hoeveel we op die dag hebben bereikt. De 1 op1 coaching is heel erg goed voor mij. Ik vond het erg leuk en leerzaam. Het is goed een hele dag uit te trekken voor dat deel van het programma. De locatie en omgeving was goed, zakelijk maar toch rustig. 

  Kortom Isabelle, ik ben heel erg blij dat ik jou heb ontmoet en ik gekozen heb om deel te nemen aan jou programma, het geeft me al veel gebracht, ik kijk echt uit naar het vervolg en om met mijn eigen programma van start te gaan.

  Petra Goethals

  Zaakvoerder BAS (Business And Support)

  Petra Goethals